Notícies

Carnestoltes 2014

Carnestoltes 2014

Com ja és tradició a l'Institut Miquel Martí i Pol, divendres 28 de febrer vam celebrar el Carnestoltes. Aquest any el nostre Carnestoltes va ser sobre els oficis. De manera que cada clase es va disfressar d'un ofici diferent. Hi havia oficis de tota mena, des de policies i cambrers a granjers o enterramorts. Oficis diferents, però tots importants.
 
Un cop l'alumnat i el professorat, que anava de cúria eclesiàstica, van estar disfressats, vam començar la rua pels carrers de Cornellà, anant cap a Rubió i Ors i tornant pel Passeig dels Ferrocarrils. Durant la rua, vam anar acompanyats amb música tocada pels nostres alumnes. Tambors que sonaven ben fort per ballar i mostar alegria en un dia tan especial.
 
Acabada la rua, vam fer la representació escènica de cada clase. Hi havia balls, actuacions i representacions relacionades amb els oficis triats. Cada curs va obtenir un premi, des de la classe més sostenible a l'adptació musical més ben trobada. 3r A es va emportar el premi de "La millor de les millors". Van representar una classe de primària amb els mestres. Durant tota la rua, van anar animant-la cantant cançons tradicionals i agafats d'una corda, com els nens i nenes de primària. Al ball, van anar tots al mateix temps, oferint-nos una representació acústica de gots i mans.

Vídeo de 3r d'ESO A