Notícies

Jornada de la pau. Dia de la No-Violència i la Pau (30-1-2014)

Jornada de la pau. Dia de la No-Violència i la Pau (30-1-2014)

L’equip de Mediació del centre organitza cada any una jornada sobre la pau a l’institut, que es fa coincidir amb el dia de la No-Violència, el 30 de gener. Aquest any s’ha dedicat la jornada a Nelson Mandela, que va morir el passat desembre.
Durant aquesta setmana es van fer diferents activitats relacionades amb la pau. 1r d’ESO va elaborar uns murals amb frases de Nelson Mandela i Gandhi sobre la pau. 2n d’ESO i 4t d’ESO van veure uns vídeos sobre la pau i la violència a les tutories. 3r d’ESO va fer uns tallers amb l’associació Irènia sobre la Pau.
Com sempre, el mateix dia 30 de gener vam celebrar un Esmorzar Solidari per recaptar diners per a una ONG de Cornellà i ajudar la gent més necessitada del poble. L’esmorzar, que va consistir en un suc i un croissant, va ser tot un èxit. Es van recollir més de 200€, que serà de bona ajuda per aconseguir una ciutat més solidària.
Com deia Gandhi, “la pau és el camí”. Per això, cada any fem tot el possible per continuar caminant en aquest camí i construir un món més just i solidari.