Notícies

Visita a la Biblioteca Nacional de Catalunya

UN GRUP D’ALUMNES DE L’INSTITUT MIQUEL MARTÍ I POL VAM VISITAR LA BIBLIOTECA NACIONAL DE CATALUNYA

El passat dia 28 de febrer un grup d’alumnes del Miquel Martí i Pol vam visitar la Biblioteca Nacional de Catalunya al barri del Raval. La biblioteca es troba en un edifici que abans era un hospital. Abans de visitar la biblioteca, una de les més importants de Catalunya vam anar a les llibreries Alibri i a la llibreria central del Raval.
Els voluntaris i voluntàries vam sortir de l’institut a les 10h del matí i vam anar fins a Barcelona amb tren rodalies. Vam aturar-nos a plaça Catalunya i vam caminar fins la plaça Universitat.
Un cop allà, la primera cosa que vam fer va ser anar a la Universitat de Barcelona, a la facultat de filologia a esmorzar en el seu pati característic. Després ja vam començar amb les visites planejades.
En primer lloc, vam anar a la llibreria Alibri, una de les llibreries més importants de Barcelona, on vam comprar molts llibres per a l’institut. Vam buscar els llibres que prèviament havíem demanat els voluntaris i voluntàries i el professorat als diferents prestatges de la llibreria.
A les imatges es veuen alguns alumnes buscant i comentant amb en Carles els llibres trobats.
Després van anar a veure la llibreria central del Raval, una llibreria també molt important i amb una gran varietat de llibres.
Seguidament van anar a la Biblioteca Nacional de Catalunya i allà vam fer una visita guiada per tot el recinte.
Al final de la visita, ens van ensenyar diversos manuscrits i altres antiguitats que conserven en aquesta biblioteca.
Un cop finalitzada la visita, van tornar caminant fins a la Plaça Catalunya on vam agafar el tren de rodalies de tornada cap a l’Institut.

   Mario Di Domenico
   Gonzalo Biboum
   Carlos Gascón
   David Llevot.

 

Estàs aquí:Home Notícies Activitats del curs 2012-2013 Visita a la Biblioteca Nacional de Catalunya