Borsa de treball


- Ofertes
- Demandes
- Sol·licituds de treball

AEBALL, amb la col·laboració del SOC, ha posat en marxa el Programa Fem Ocupació per a Joves amb l'objectiu d’afavorir la inserció laboral de joves i atendre les necessitats reals de les empreses.

Es busquen joves de 18 a 29 anys per a realitzar un contracte mínim de 6 mesos i amb disponibilitat per poder compaginar formació i treball durant aquests mesos. El joves treballaran al matí en empreses de L’Hospitalet i Baix Llobregat i a la tarda realitzaran la formació vinculada al seu lloc de treball.

Requisits del joves a contractar:

  • Edat entre 18 i 29 anys.
  • Formació: Títol d’ESO, de Batxillerat o d’un CFGM.
  • Estar inscritsa l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació.
  • Han d’estar inscrits o han d’inscriure’s en el Registre d’Informació de la Garantia Juvenil, http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/apunta-thi/
  • Els joves seleccionats hauran de comprometre’sa rebre formació i orientació durant els sis primers mesos de contracte.

La contractació mínima serà de 6 mesos a jornada parcial i fins a jornada completa es realitzarà formació professionalitzadora. És indispensable tenir disponibilitat per a realitzar la formació i el treball durant aquests 6 mesos.

Els joves rebran tutories i acompanyament en tot el procés de contractació i formació. És necessària tambédisponibilitat per les tutories d’orientació.

Si esteu interessats en participar en aquest procés de selecció podeu enviar el CV amb la inscripció de Garantia Juvenil a la següent direcció de correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , amb la Referència Fem Ocupació.
Estàs aquí:Home Borsa de treball