Premis "I Concurs d’Idees per a la Reducció de Residus"

El dissabte 28 de novembre es va celebrar el lliurament de premis d'un concurs en què van participar els alumnes de 2n de Salut Ambiental i van guanyar el 1r, 2n i 3r premi.

Es tractava del concurs "I Concurs d’Idees per a la Reducció de Residus" que es celebrava per la Setmana Europea de Prevenció dels Residus i que va ser organitzat per la deixalleria de Cornellà, el Recibaix i l'AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona). La idea era donar 3 iniciatives per disminuir els nostres residus de forma individual,  en les cases, en el treball o en la realització d’activitats quotidianes. Les idees guanyadores van ser:

1r premi- Pol Mateo Poquet - Idea: "Fer igual que als països nòrdics i donar valor de l'envàs a l'hora d'anar a reciclar-lo (ja sigui per pes o per materials) en vals de descopte pel pròxim cop que vagi a comprar, etc."

2n premi- José Antonio Molina García- Idea: "Fer tallers als col·legis i instituts per a ensenyar a reutilitzar residus com els envasos. Per exemple, els envasos d'un litre de suc de taronja es poden transformar en testos."

3r premi- Caterina Berengueras Revelles- Idea: "Reutilitzar productes o allargar la seua vida útil per a disminuir la quantitat de residus que generem"

 

Estàs aquí:Home Primera pàgina Premis "I Concurs d’Idees per a la Reducció de Residus"