Sant Jordi 2015

Un any més, hem celebrat Sant Jordi a l’institut. L’alumnat d’ESO ha fet quatre activitats simultànies que han anat canviant cada hora, de 9.00 a 13.30 hores. Aquestes quatre activitats han estat les següents.

En primer lloc, els Jocs Florals a l’aula Polivalent. Allà, s’ha pogut veure una obra de teatre La tragedia de Sisebuto interpretada per l’alumnat d’Aula Oberta de 4t D i la recitació d’alguns poemes així com vídeos o exposicions. Tot això ha acompanyat l’entrega dels Jocs Florals als premis literaris ens les diferents llengües de l’institut (català, castellà, anglès i francès), als millors invents de tecnologia i a la millor fotografia matemàtica.

En segon lloc, al gimnàs s’ha realitzat el Picalletres, un concurs amb tot l’alumnat del mateix nivell per veure quin alumne/a sap més de català. El concurs ha tingut diferents parts: barbarismes, endevinalles, preguntes de cultura general i lletrejar paraules. Al final, els finalistes han lletrejat les paraules mes difícils, com ara, envernissament. L’equip guanyador va obtenir un premi.

En tercer lloc, s’han fet diferents tallers: roses de tot tipus, pots de sal, ioga, karaoke, papiroflèxia modular, pulseres, hamma, petjades d’animals, jocs de rol, escacs, de Visual i plàstica, entre d’altres. Alguns d’aquests tallers van ser fets per l’alumnat d’Aula Oberta de 3r o per l’alumnat de Batxillerat amb la papiroflèxia modular.

En quart lloc, s’han fet competicions esportives a la pista. L’alumnat ha jugat en equips diferents esports, com el fubtol, el bàsquet o el ping pong. Els equips guanyadors han tingut un premi.

L’alumnat de Batxillerat ha fet una xerrada a la biblioteca de Cornellà oberta a tothom amb l’escriptor Fèlix Rueda, pel seu llibre Què es pot fer amb la llengua?.

Durant la jornada, s’ha fet la venda de llibres solidaris amb l’ajuda dels voluntaris de la biblioteca per l’acció solidària de #reciclacultura. El professorat també ha fet un concurs de pastissos de Sant Jordi.

 

L'AMPA a la plaça de l'església. Venda de llibres per finançar el viatge de final de curs de 4t d'ESO

 
Estàs aquí:Home Primera pàgina Sant Jordi 2015